Menestyvän Turun tekemistä jatketaan! KIITOS

Jaa kirjoitus:

Valtava KIITOS kaikille äänestäjille! Luottamus vetää nöyräksi. 1138 turkulaista näki minut äänensä arvoiseksi. Se oli koko kaupungin 8. eniten ja kokoomuksen 4. eniten. Yhteisten asioiden hoitaminen politiikassa ei ole helppoa – usein siihen kuuluu paljon muun muassa kiperiä kompromissejä, some-meuhkaamista ja hitautta. Silti yhteisiä asioita on kunnia hoitaa – ja jokainen ääni antaa virtaa vaikuttamistyöhön.

Erityisen suuri kiitos isolle tiimilleni – teille kymmenille, jotka olitte tavalla tai toisella mukana! Varmistitte taas, että kampanja näkyi ja kuului! Tulos tehtiin yhdessä.

Mielestäni tämän vaalikauden aikana on erityisen tärkeää edistää seuraavia kokonaisuuksia:

  • Terve talous. Menomaltti ja veronkiristysten välttäminen. Lisää tulosvastuuta ja kevyempi hallinto.
  • Aktiivinen elinkeino- ja työllisyyspolitiikka. Nostetaan työpaikat etusijalle kaikessa päätöksenteossa ja hyödynnetään kilpailua nykyistä enemmän. Kaupunki on asukkaita ja yrityksiä varten, ei virkakoneistoa.
  • Panostetaan tutkimukseen, kansainvälisyyteen ja koulutukseen. Kaupungin tulee olla aktiivisesti mukana viemässä Turkua tutkimuksen, innovaatioiden ja koulutuksen kärkeen sekä kansainvälisille kentille.
  • Rohkea kaupunkikehitys. Kasvu on menestyksen ytimessä. Nopeampi kaavoitus ja luvitus ovat elintärkeitä. Kaikki järkevät rakennushankkeet, jotka vievät Turkua eteenpäin kannattaa toteuttaa.
  • Turku hiilineutraaliksi 2029 mennessä. Ympäristövastuu edellyttää suuria, teollisen mittakaavan ratkaisuja. Resurssiviisaus on myös taloudellisesti järkevää.
  • Turusta entistä selvemmin Suomen johtava kulttuurikaupunki. Lisää ja laadukkaampia tapahtumia. Raivataan byrokraattiset esteet pois ravintola- ja tapahtumatoiminnalta. Vanha kaupunki eläväksi ja uuteen kukoistukseen.

Näihin aion panostaa valtuutettuna. Turulla on mahdollisuudet olla kokoaan suurempi ja mukana ratkomassa myös Suomen ongelmia!

Olethan matalla kynnyksellä yhteyksissä kaikissa askarruttavissa kysymyksissä!

-Ville Valkonen