Olen ehdolla Varsinais-Suomen Kokoomuksen puheenjohtajaksi

Jaa kirjoitus:

[av_image src=’http://villev.local/wp-content/uploads/2019/11/Ville-Valkonen-1030×688.jpg’ attachment=’3536′ attachment_size=’large’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-k3aamh5j’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-k3aawiyu’ admin_preview_bg=”]

Olen ehdolla Varsinais-Suomen Kokoomuksen puheenjohtajaksi. Olemme kaikki mukana politiikassa, koska uskomme tiettyihin arvoihin. Minulle ne ovat vastuu, vapaus, välittäminen, mahdollisuuksien tasa-arvo, sivistys ja edistysmielisyys. Kokoomus on parhaita yhteisöjä Suomen muuttamiseen. Se on myös minulle rakas yhteisö.
Tällä hetkellä yhteisömme on tilanteessa, jota pystymme huomattavasti parantamaan. Alisuoriudumme gallupeissa ja tekemisen tasossa. Katse pitää nyt olla toiminnassa, ei keskinäisissä linjapohdiskeluissa.
Minulle Kokoomuksen asema Suomen politiikassa on selvä. Kirjoitin aiheesta jokin aika sitten erääseen blogiin:

”Kokoomus on Suomen johtava keskustaoikeistolainen edistyspuolue. Olemme Suomen tulevaisuussuuntautuinen puolue, joka näkee muutoksessa enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Esimerkiksi teknologian ja talouden kehitykseen suhtautuminen on meille luontevaa. 

Olemme Suomen kansainvälisesti suuntautunein puolue, joka näkee eurooppalaisen ja globaalin yhteistyön arvon. Myös osaamisemme ulko- ja turvallisuuspolitiikassa on maan kärkeä. Europuolueemme EPP on maanosan suurin poliittinen voima.

Olemme myönteisesti isänmaallinen puolue, joka on ylpeä Suomesta, suomalaisista ja maamme saavutuksista. Näemme roolimme osana kansakuntien yhteisöä ja tunnustamme, että olemme toisistamme riippuvaisia. Samassa veneessä kannattaa tulla toimeen.

Olemme Suomen markkinatalousmyönteisin puolue, jossa yritystoimintaa ja tervettä kilpailua arvostetaan. Talouspoliittinen osaamisemme on omassa luokassaan.

Olemme työn ja toimeliaisuuden puolue, jossa ahkeruutta pidetään arvossa. Kokoomuslaisten mielestä jonkun menestyminen ei ole toisilta pois.

Olemme tiede- ja koulutuspuolue, jonka on helppo omaksua uusinta tutkimustietoa päätösten pohjaksi. Arvostamme osaamista ja meillä on pitkä historia henkilökohtaisen sivistyksen asialla.

Olemme tinkimättömiä oikeusvaltion ja demokratian puolustajia. Ennen kaikkea olemme yksilönvapauden ja -vastuun puolue. Rakennamme mahdollisuuksien tasa-arvon Suomea, jossa jokainen saa rakentaa omaa onneaan parhaalla mahdollisella tavalla. Emme kuitenkaan unohda, että vastuuseen kuuluu myös vastuu yhteisistä asioista, kuten ympäristöstä sekä niistä, joilla ei ole mahdollisuuksia huolehtia itsestään.

Monista asioista olemme eri mieltä, mutta se ei haittaa. Edellä mainitut ovat jo enemmän kuin tarpeeksi perustelemaan, miksi yhtenäistä kokoomusta tarvitaan. Meitä yhdistävät tekijät ovat paljon merkittävämpiä kuin erottavat.

Kokoomuksen kaltaiselle liikkeelle on Suomessa laajaa tilausta. Muuta tilastotietoa et löydä. Kannatuspotentiaalia mittaavat kyselyt kertovat, että olemme kaukana maksimista. Suomalaiset ovat aiemmin ja ovat jatkossakin valmiita luottamaan Kokoomukseen.”

Mekin Varsinais-Suomen Kokoomuksessa olemme mukana muuttamassa maailmaa. Sitä ei pidä unohtaa. Kokoomustoiminnan tulee olla väylä aitoon vaikuttamiseen niin omassa kunnassa kuin Suomen asioihin. Tälle pitää olla toimivat väylät.

Paikallisyhdistykset tarvitsevat kaiken tuen tässä tärkeässä työssä. Olen sitoutunut kiertämään niin paljon, että kengät kuluvat puhki, jos voin auttaa yhdistyksiä ja jäseniä.

Tavoitteenamme tulee olla nostaa Varsinais-Suomen Kokoomus koko kansanliikkeemme suurimmaksi piirijärjestöksi. Määrätietoisella työllä se on mahdollista.

Tule mukaan tekemään vahvempaa Varsinais-Suomea!

-Ville

P.s Ole rohkeasti yhteyksissä, jos tahdot keskustella piirimme tai puolueemme tulevaisuudesta! Keskustelu on parhaita keinoja kehittää tekemistä. Piirikokous pidetään keskiviikkona 4.12.2019.
[/av_textblock]