KIITOS!

Jaa kirjoitus:

[av_image src=’http://villev.local/wp-content/uploads/2019/04/kiitos-EK2019-1030×688.jpg’ attachment=’3509′ attachment_size=’large’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-juir1avi’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-juiqysro’ admin_preview_bg=”]

KIITOS!

Eduskuntavaalit ovat takana. Suomen kaltainen avoin ja luotettava demokratia on suotu vain hyvin pienelle osalle koko maailman ihmisistä. Sitä pitää arvostaa.

Ääniä tuli 4417 (ennen tarkastusta). Määrä kasvoi vuoden 2015 vaaleista 1381 äänellä eli lähes puolella. Olen nöyrän kiitollinen luottamuksesta! Jäin 89 äänen päähän kansanedustajuudesta, eli varasijalle. 2 % olisi tarvittu lisää. Kisa oli siis äärimmäisen tiukka!

Suuret kiitokset kaikille äänestäjille, mutta ennen kaikkea loistavalle tiimilleni! En osaa kuvailla, kuinka hienoa oli tehdä teidän kanssanne töitä. Sitä intoa, sitä energiaa, sitä vilpitöntä maailman muuttamisen tahtoa! Te teitte tämän tuloksen!

Suomen osalta vaalitulos on kummallinen ja vaikea. Suomalaiset valitsivat tällä kertaa erittäin pirstaleisen eduskunnan. Puolueet ovat myös aatteellisesti kauempana toisistaan monella eri tavalla. Tällainen tilanne edellyttää yhteistyökykyä, syvää vastuuntuntoa ja tulevaisuudenuskoa. Toivottavasti näitä löytyy kaikkien puolueiden piiristä riittävästi.

Kokoomus otti torjuntavoiton erittäin epäedulliseen vaaliasetelmaan nähden. Siitä voi olla kohtuullisen tyytyväinen, mutta kansanliikkeellä on syytä vakavaan itsetutkiskeluun ja rohkeaan uudistustyöhön.

Politiikka on kestävyyslaji. Tärkeää on nauttia matkasta, ei odotella hillotolppia! Jatkan erittäin suurella innolla luottamustehtävissäni Kokoomuksessa, Turussa ja Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä. Vaikuttaa voi joka päivä.

Työpuolella pääsee vaaliloman jälkeen taas sorvin ääreen yrityksen kasvattamisen kanssa Se on innostavaa!

Näkemisiin, kuulemisiin ja aurinkoista kevättä!

-Ville

P.s Pidäthän rohkeasti yhteyttä missä tahansa asiassa! Suosittelen myös liittymään Kokoomukseen, jos et vielä ole jäsen. Suomi tarvitsee eteenpäin katsovia ja vastuullisia voimia! Kokoomus.fi/liity
[/av_textblock]