Ville Valkonen – talousasiantuntija ja tulevaisuuden tekijä

Jaa kirjoitus:

Olen talousasiantuntija, kauppatieteiden maisteri ja yrittäjä. Olen ehdolla eduskuntaan vuoden 2019 vaaleissa, koska tahdon rakentaa kannustavampaa, menestyvää Suomea. Tarvitsemme erityisesti rohkeita talousuudistuksia.

Yritykseni tarjoaa talouden asiantuntijapalveluita sekä järjestää sijoituskoulutuksia ja taloustapahtumia. Autan asiakkaitani vaurastumaan ja oppimaan taloudesta.

Olen myös turkulainen kaupunginvaltuutettu, rakennus- ja lupalautakunnan puheenjohtaja ja Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin hallituksen varapuheenjohtaja. Lisäksi olen Turun sataman hallituksen jäsen. Kuntavaaleissa 2017 sain 706 ääntä ja olin Kokoomuksen ehdokkaista kuudenneksi eniten ääniä saanut. Kuntapolitiikassa keskityn erityisesti terveeseen kaupunkitalouteen, aktiiviseen elinkeinopolitiikkaan, vahvaan koulutukseen panostamiseen ja kansainvälisyyteen. Turun kaupunkikehityksessä pitää olla rohkea etunoja tulevaisuuteen!

Aiemmin työskentelin valtiovarainministerin talouspoliittisena erityisavustajana. Vastuualueisiini kuuluivat verot, budjetti, julkisen talouden kokonaisuus, kansantalous ja rahoitusmarkkinat sekä työmarkkinoiden ja valtion omistajapolitiikan seuranta.

Harrastuksiini kuuluvat monipuolinen liikunta, lukeminen, kirjoittaminen, taloustiede ja historia.Sotilasarvoltani olen reservin yliluutnantti.

Ota yhteyttä!

Tulen mielelläni erilaisiin tilaisuuksiin puhumaan Suomen tulevaisuudesta, politiikasta, taloudesta, sijoittamisesta tai talouspolitiikasta. Ota rohkeasti yhteyttä!

-Ville Valkonen

044 56 72 201

ville.valkonen@vbe.fi