Ville Valkonen – talousasiantuntija ja tulevaisuuden tekijä

Olen talouskouluttaja, yrittäjä, kauppatieteiden maisteri ja Turun Talouspäivien toimitusjohtaja.

Yritykseni, Talous ja Vauraus Oy, järjestää henkilökohtaisen talouden koulutuksia ja palveluja. Autan asiakkaitani vaurastumaan ja oppimaan taloudesta.

Turun Talouspäivät taas on kaikille avoin talous- ja sijoitustapahtuma, joka järjestetään 29.9.2018.

Olen myös turkulainen kaupunginvaltuutettu, rakennus- ja lupalautakunnan puheenjohtaja ja Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin hallituksen varapuheenjohtaja. Kuntavaaleissa 2017 sain 706 ääntä ja olin Kokoomuksen ehdokkaista kuudenneksi eniten ääniä saanut. Kuntapolitiikassa keskityn erityisesti terveeseen kaupunkitalouteen, aktiiviseen elinkeinopolitiikkaan, vahvaan koulutukseen panostamiseen ja kansainvälisyyteen. Turun kaupunkikehityksessä pitää olla rohkea etunoja tulevaisuuteen!

Aiemmin työskentelin valtiovarainministerin talouspoliittisena erityisavustajana. Vastuualueisiini kuuluivat verot, budjetti, julkisen talouden kokonaisuus, kansantalous ja rahoitusmarkkinat sekä työmarkkinoiden ja valtion omistajapolitiikan seuranta. Olen myös reservin luutnantti ja utelias elämäntapamaailmanparantaja.

Ota yhteyttä!

Tulen mielelläni erilaisiin tilaisuuksiin puhumaan taloudesta, sijoittamisesta tai talouspolitiikasta. Ota rohkeasti yhteyttä!

-Ville Valkonen

044 56 72 201

ville.valkonen@talousjavauraus.fi

Jaa sosiaalisessa mediassaTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Facebook

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *