Ville Valkonen – talousasiantuntija ja tulevaisuuden tekijä

Olen talousasiantuntija, kauppatieteiden maisteri, yrittäjä ja Turun Talouspäivien toimitusjohtaja. Olen myös ehdolla eduskuntaan vuoden 2019 vaaleissa.

Yritykseni, Talous ja Vauraus Oy, tarjoaa talouden asiantuntijapalveluita sekä järjestää sijoituskoulutuksia ja taloustapahtumia. Autan asiakkaitani vaurastumaan ja oppimaan taloudesta.

Turun Talouspäivät taas on kaikille avoin talous- ja sijoitustapahtuma, joka järjestetään 29.9.2018.

Olen myös turkulainen kaupunginvaltuutettu, rakennus- ja lupalautakunnan puheenjohtaja ja Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin hallituksen varapuheenjohtaja. Lisäksi olen Turun sataman hallituksen jäsen. Kuntavaaleissa 2017 sain 706 ääntä ja olin Kokoomuksen ehdokkaista kuudenneksi eniten ääniä saanut. Kuntapolitiikassa keskityn erityisesti terveeseen kaupunkitalouteen, aktiiviseen elinkeinopolitiikkaan, vahvaan koulutukseen panostamiseen ja kansainvälisyyteen. Turun kaupunkikehityksessä pitää olla rohkea etunoja tulevaisuuteen!

Aiemmin työskentelin valtiovarainministerin talouspoliittisena erityisavustajana. Vastuualueisiini kuuluivat verot, budjetti, julkisen talouden kokonaisuus, kansantalous ja rahoitusmarkkinat sekä työmarkkinoiden ja valtion omistajapolitiikan seuranta. Olen myös reservin luutnantti ja utelias elämäntapamaailmanparantaja.

Ota yhteyttä!

Tulen mielelläni erilaisiin tilaisuuksiin puhumaan taloudesta, sijoittamisesta tai talouspolitiikasta. Ota rohkeasti yhteyttä!

-Ville Valkonen

044 56 72 201

ville.valkonen@talousjavauraus.fi

Jaa sosiaalisessa mediassaTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Facebook

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *