Ville Valkonen – talousosaaja Turun valtuustossa

Olen yrittäjä, kauppatieteiden maisteri, turkulainen kaupunginvaltuutettu, rakennuslautakunnan puheenjohtaja ja Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin hallituksen varapuheenjohtaja.

Kuntapolitiikassa keskityn erityisesti terveeseen kaupunkitalouteen, aktiiviseen elinkeinopolitiikkaan, vahvaan koulutukseen panostamiseen ja kansainvälisyyteen. Turun kaupunkikehityksessä pitää olla rohkea etunoja tulevaisuuteen!

Katse tulevaisuuteen – ja talouteen

Olen talousosaaja ja intohimoinen maailmanparantaja. Tällä hetkellä olen perustamassa talouteen keskittyvää asiantuntijayritystä. Arvoiltani olen tulevaisuuteen katsova, avarakatseinen oikeistolainen, jolle ympäristöarvot, koulutus, kansainvälisyys ja välittäminen ovat tärkeitä. Kuntapolitiikasta minulla on pian yhdeksän vuoden kokemus.

Yritykseni, Talous ja Vauraus Oy, auttaa asiakkaitaan vaurastumaan ja oppimaan taloudesta. Järjestän erilaisia koulutuksia ja tarjoan myös henkilökohtaisia talouspalveluita.

Opiskelin Turun kauppakorkeakoulussa pääaineena laskentatoimea ja rahoitusta sekä sivuaineena kansantaloustiedettä. Urani olen tehnyt pääasiassa talous-, työllisyys- ja elinkeinopolitiikan parissa muun muassa eduskunnassa ja valtionvarainministeriössä. Harrastan monipuolisesti liikuntaa, kirjoittamista, lukemista, historiaa, taloustiedettä sekä hyviä elokuvia.

Ota yhteyttä tai tule mukaan tiimiin!

Keskustelen mielelläni näkemyksistäni tarkemmin. Ota koska tahansa siis yhteyttä!

Jos olet kiinnostunut lähtemään tekemään tulevia kampanjoita kanssani, laita ihmeessä viestiä.

Tästä linkistä pääset tukemaan tulevaa vaalityötä.

-Ville Valkonen

044 56 72 201

ville.valkonen@turku.fi

Liity myös mukaan tiimiin! Voit olla mukana omien aikarajoitteiden puitteissa. Täytä yhteydenottolomake alla.

# VILLE VALKONEN # TURKU # KOKOOMUS #

Jaa sosiaalisessa mediassaTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Facebook

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *