Blogi

Keskiolut ja maailmojen sota

Ville Valkonen : 12.2.2015 13:01 : Yleinen

Alkuviikosta yli äyräiden kuohunut keskiolutgate oli kummallisimpia poliittisia kohuja pitkään aikaan. Se puhututti ja hämmensi. Yllättävää ei ole suomalaisten tyrmistys, vaan se, miten vielä 2010-luvulla ehdotellaan tällaista, kun yhteiskunnan muut trendit kulkevat vahvasti kohti vastuuta ja vapautta. Miksi keskusta teki ehdotuksensa, ja miksi se joutui perääntymään suuren kohun saattelemana? Tästä on varmaan lukemattomia tulkintoja. Itse lisää »
Leave a response »


Suomella on johtamisongelma

Ville Valkonen : 25.1.2015 23:42 : Yleinen

Johdetaanko Suomea oikein? Tehdäänkö Suomessa riittävästi ja oikeita päätöksiä, jotta Suomi olisi lapsillemme ja lapsenlapsillemme yhtä hyvä maa kuin se on ollut meille? Toteutetaanko tehdyt päätökset riittävällä tehokkuudella? Valitettavasti tällä hetkellä ei. Tarvittavia työmarkkina- ja veropäätöksiä ei ole tehty. Julkista sektoria ei ole sovitettu nykytilanteeseen eli menoja ja tehtäviä ei ole karsittu tarpeeksi. Koulutusjärjestelmä sopeutuu lisää »
Leave a response »


Yritysjohtajat, nuo Rinteen tsemppiä tarvitsevat nössöt

Ville Valkonen : 10.1.2015 21:39 : Yleinen

Valtionvarainministeri  Antti Rinne ehdottaa (HS verkko 13.1.15), että Sitran rahoilla järjestettäisiin motivaatiokoulutusta PK-yritysten johtajille, jotta nämä uskaltaisivat tehdä kauppaa Euroopan ulkopuolella. Kaikkea sitä kuulee. SDP:n puheenjohtajan maailmassa asiat tulevat kuntoon, kun hyvinvointivaltion kaikkitietävät ja hyväntahtoiset virkamiehet järjestävät julkisin varoin koulutuksia yritysjohtajille, jotka eivät vain osaa hommiaan. Valtio tekee kaiken oikein. Yritykset eivät vain ole riittävän lisää »
Leave a response »


Uusi osaaminen – parempaa koulutuspolitiikkaa

Ville Valkonen : 10.1.2015 16:34 : Yleinen

Pitkällä aikavälillä kansakunnan menestyksen määrittää kansalaisten osaaminen ja ahkeruus. Suomen lähes tarunomainen nousu yhdeksi maailman parhaista maista johtuu juuri vahvasta panostuksesta koko kansan osaamiseen. Koulutus on mahdollisuuksien tasa-arvon edellytys. Suomi on kuitenkin alkanut jäädä jälkeen. Panostamme edelleenkin melko paljon voimavaroja koulutukseen, tutkimukseen ja tuotekehitykseen. Pisa-tulokset ovat kuitenkin alkaneet laskea. Samoin yliopistomme eivät yllä keskitasoa korkeammalle lisää »
Leave a response »


Tue kampanjaa!

Ville Valkonen : 16.2.2014 19:56 : Yleinen

Tue kampanjaa Vaikuttaminen on aina tiimityötä. Sinua tarvitaan, jotta Suomi muuttuu! Tule mukaan tekemään kevään innostavinta eduskuntavaalikampanjaa! Kampanjaa voit tukea monin eri tavoin: Seuraa. Tykkää Villestä blogissa, Facebookissa, Twitterissa ja Instagramissa. Jaa Villen kirjoituksia. Tee lahjoitus. Kampanjan tekeminen on kallista hommaa, ja jo pienet lahjoitussummat auttavat paljon. Esimerkiksi 200 flyeria maksaa 10euroa. Tule mukaan tukitiimiin. Meitä on lisää »

Vaikuttaminen on aina tiimityötä. Sinua tarvitaan, jotta Suomi muuttuu!

Tule mukaan tekemään kevään innostavinta eduskuntavaalikampanjaa!

Kampanjaa voit tukea monin eri tavoin:

Seuraa. Tykkää Villestä blogissa, Facebookissa, Twitterissa ja Instagramissa. Jaa Villen kirjoituksia.

Tee lahjoitus. Kampanjan tekeminen on kallista hommaa, ja jo pienet lahjoitussummat auttavat paljon. Esimerkiksi 200 flyeria maksaa 10euroa.

Tule mukaan tukitiimiin. Meitä on jo lähes 200, ja uusia innokkaita mahtuu mukaan aina. Tiimissä voit osallistua omien kiinnostusten mukaan ideoimiseen, somettamiseen tai tulemalla tapahtumiin ja tempauksiin. Villen kevään kalenterin näet täällä. Ota yhteyttä tiimivastaava Veera Löthmaniin (vemaki@utu.fi, p. 050 54 69 076)

Kysy ja anna palautetta. Meillä on loistava ehdokas, joka haluaa kuulla sinun ajatuksiasi. Mitä haluaisit tietää Villestä ja vaaliteemoista? Mikä pieni tai suuri asia kannustaisi eniten juuri sinua?

Kiitos tuestasi! Ole yhteydessä!

Kampanjapäälliköt
Tuulia Merivuori ja Jaakko Männistö

Tuulia (petratuulia.merivuori@gmail.com, p. 050 34 59 296)

Jaakko (jaakko.t.mannisto@gmail.com, p. 044 34 88 016)

Kampanjakoordinaattori
Marika Helin (marika.e.helin@gmail.com, p. 050 96 2854)

-->
Comments are closed


« Artikkeli 1, 2, 3 »
Jaa sosiaalisessa mediassaTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Facebook